Upplev härliga Porslinets Helg 26-27 augusti!

Vårt årliga evenemang för att fira porslinets historia, konst och hantverk i Gustavsbergs hamn. Då är det sista chansen att se våra gamla produktionslokaler då vi veckan efter börjar flytta in i den historiska och för oss nyrenoverade ugnshallen i samma byggnad. Vi är så glada och förväntansfulla.

Visningar av fabriken lördag och söndag kl 12.00 & 13.00. Ciceron är Oskar Juhlin, som berättar om dåtid, nutid och spännande framtid. Passa även på att ta del av vår flyttrea i butiken 35% rabatt.

Det är öppna ateljéer i G-studion på söndag, många keramiker visar sina ateljéer och säljer andrasortering av konsthantverksföremål. Hänkelkonstnärerna visar sina alster i Galleri Panncentralen hela helgen. Porslinmuseet har ny fin badrumsutställning och lerverkstad för barn och unga. I hamnstråket är det Vintage- och samlarmarknad där man kan flanera och hitta historiska porslinsskatter, och mycket mer.

Porslinsteatern spelar en specialskriven hyllning till Gustavsberg på lördag kväll kl 19.00. Biljetter finns på www.porslinsteatern.com

Porslinets Helg i Gustavsbergs hamn är ett fantastiskt tillfälle för alla som älskar porslin, vill upptäcka mer, inspireras och njuta av vår långa och anrika porslinstradition i Gustavberg.

Välkomna!