Välkommen till nya hemsidan och webshopen!

Det är med stor glädje vi kan annonsera en omarbetad hemsida och en ny webshop. Det återstår smärre justeringar som vi arbetar med framöver och vi tar gärna emot synpunkter.

Nyheter på hemsidan

Framför allt har vi utökat informationen om alla serier och dekorer som vi tillverkar, dessa finner du under rubrikerna Produkter / Benporslin och Produkter / Stengods. Många frågar efter eget porslin och vi har sammanfattat svaren på de vanligaste frågorna under Produkter / Specialtillverkning / Din egen servis.

Under Butiker / Återförsäljare finns det nu en uppdaterad karta med de återförsäljare som har egna butiker och som har köpt in porslin från oss det senaste året.

Helt ny är en sida för dem som är återförsäljare eller vill bli. Här vill vi ge svaren på de många frågor vi får kring detta.

 

Ny webshop

Vi har bytt leverantör och teknik för webshopen och vår förhoppning är nu att problemen med kopplingen till Klarna ska vara lösta. Webshopen är nu en integrerad del av hemsidan.

I vår nya webshop går det att filtrera på pris, välja ”taggar” för att få tips, lägga produkter till din egen önskelista, välja produkter efter formgivare m.m. Vi kommer att fylla på med fler produkter under våren.